Ochrana osobních údajů

1. Udělujete tímto souhlas společnosti IKI, s.r.o., se sídlem Bayerova 578/8, 60200, Brno, IČO 60703199, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 14871 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mail
  • telefonní kontakt
  • doručovací adresu

2. Jméno, příjmení a e-mail je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné je zpracovat za účelem zasílání informativních e-mailových zpráv a zasílání souvisejících obchodních nabídek. Tyto údaje budou Správcem zpracovávány po dobu 10 let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv
zpět, a to například zasláním e-mailu na info(zavinááč)udrevaka.cz nebo dopisu na výše uvedenou kontaktní adresu společnosti.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5. Vezměte prosím na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • právo na přístup ke svým osobním údajům,
  • právo na opravu či doplnění osobních údajů,
  • právo na výmaz osobních údajů,
  • právo na přenositelnost údajů, je-li to možné,
  • právo požadovat omezení zpracování,
  • právo vznést námitku proti zpracování,
  • právo být informován o porušení zabezpečení osobních údajů,
  • právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů,
  • právo kdykoli odvolat svůj souhlas se zpracováním údajů u údajů, které zpracovává správce v režimu souhlasu.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.3.2022 a jsou součástí obchodních podmínek. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení